Rescue Diver

Som Rescue Diver, blir du en säkrare dykare och parkamrat! Du kan enkelt förutse var ett eventuellt problem kan uppstå innan eller under dykning och därmed förhindra att dykarolyckor uppstår. Skulle oturen i vilket fall vara framme så är du väl förberedd och har tränat på problemhantering under realistiska förhållanden! Du lär dig att hantera olika sorters dykutrustning och problem som kan uppstå hos dykare på och under ytan.


Under kursen får du en större kunskap om dyk-relaterade sjukdomar. Vi gör även en repetition av HLR, Hjärt och Lungräddning, på vuxna.

Kursen är uppbyggd med en teoretisk del, en praktisk del i vatten och en del där man i grupp hjälps åt att ta hand om de scenarier som utspelas på en dykplats, som nästan alltid är Porsudden i Magsjön.

Förkraven inför Rescue Diver kursen är att du är certifierad PADI Advanced Open Water Diver eller liknande. Tidsmässigt så tar RD kursen en helg, alt. två kvällar och en heldag vid sjön.


De flesta upplever RD kursen som den roligaste och mest givande kursen under hela PADI´s utbildningsstege, bl.a. då den teoretiska kunskapen till fördel kan användas under det normala livet och inte bara när man är ute och dyker. Under Rescue kursen ingår inte utrustningen i kurspriset utan finns att hyra till ett reducerat pris om man ej har egen! Titta gärna under kursstarter för att se när nästa kurs startar!

Priset på Rescuekursen är 3100:- medlemspris 2800:-

Välkommen med din anmälan på telefon 016-18 30 50!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.