Personalen 2014

dscf0016


INSTRUKTÖRER

pia dscf0012
Pia Carlsson är ägare och PADI Master Scuba Diver Trainer på Eskilstuna Dykcenter, ser till att en massa elever certifieras under året och gör det så gärna år ut och år in.

Bredvid sig har hon den duktiga personalen….

 

Roald ”Rolle” How är den gamla dykräven som funnits på EDC sen urminnes tider. Numera känns han igen på den stora kameran han brukar ha i sin hand när han dyker.


manuel
Manuel Tenser är den senaste i raden av instruktörer. Med stor auktoritet styr och ställer han bland sina elever… Manuel ser också till att tomten kommer med paket varje år.
manuel1

DIVEMASTRAR

mattias
Mattias Lindström är DM sedan många år. Hjälper till med det mesta på EDC som provdyk, kurser och bilreparationer…
personal-update-2013-008
 
 

mats
Mats Åkerblom är DM som gärna är ute på sin tvåhjuling i skogen, hjälper till med det mesta på EDC. Dyker ofta och gärna i Gullmarsfjorden, Lysekil!
dscf0005

 

uffe Ulf ”Uffe” Åkerblom bor en liten bit bort, men det hindrar honom inte att komma och hjälpa till med provdykare och på kurser på EDC med ojämna mellanrum. Har gärna gitarren i högsta hugg på fester!
dscf0001
 

per Per Larsson är DM som bygger sig en egen båt med start av ett par plattjärn, mellan byggandet hjälper han till med massor av provdykare, scubarewiever och kurser.
dscf0009

 

rosie

Rose-Marie ”Rosie” Hellqvist är DM som alltid har minst sju saker att göra, men alltid kommer till EDC med ett leende på läpparna när hon vet att hon får hjälpa till med dykning.
dscf0002

 

peter
Peter Larsson är DM som alltid har fullt upp, men hjälper till där han kan. Tycker nog själv att det dyks för lite….
dscf0057

 

img_5276
Jonathan ”Jonte” Jansson är DM som alltid har bus på gång, hjälper till i butiken och med dykningen och har en liten förkärlek till sjögurkor.
dscf9992

 

patrik
Patrik Watter är DM som åker lite upp och ner då han till vardags jobbar med hissar.  På EDC hjälps det till med det mesta.
dscf0028

 

danieln
Daniel Nevalainen har helt klart EDCs snyggaste bil, hjälper till med det mesta inom dykeriet som provdyk och kurser. Har numera även dykning som yrke!
dscf9995

 

img_5319 Maria Nordling började sin dykkarriär för ”länge sen” och skulle ALDRIG bli Divemaster.
Reser mycket och har alltid kameran i högsta hugg. Hjälper till med det mesta på EDC och ser till att ”Dykbrudsafterworken” funkar!
dscf0010

 

dscf0051 Larsson (Stig) Allas vår Larsson har skrämt många rescueelever i sina dar 🙂 Har varit med som hjälpreda till det mesta länge! Omtyckt av alla.
dsc00687

 

lotta Lotta Collander började sin karriär för ”länge sen” och tog upp den igen 2012, är nu Divemaster som hjälper till med det mesta inom dykeriet som provdyk och kurser.
dscf1529

 

ÖVRIG PERSONAL

Anders Wistrand står i butiken och håller ofta till i verkstan, tycker att dyka det gör man utomlands…

Hans ”Hasse” Carlsson är hustomte nere på EDC, håller koll på att vi sköter oss och fredagsfikar gärna.

Solveig ”Solan” Carlsson hjälper till som extra sekreterare på EDC, bakar världens godaste bullar!!!

Philippa ”Sippan” är den lilla hårbollen som håller koll på att man hälsar ordentligt när man kommer till EDC, gör man inte det är det risk för en utskällning!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.